Edith Pieterson Hypnotherapeut en CoachWelkom bij mijn gastenboek

Angelique Neveris

26 november 2018

Ik ben bij Edith geweest voor een persoonlijke sessie 'workshop manifestatie' dit omdat ik veel te ver weg woon. Ik had 1 grote wens, een zelboot in mijn bezit hebben. Ik wil de wereld rond zeilen, dit is al zo lang een droom van mij. Ik heb in augustus telefonisch contact met Edith gehad, Ze klonk zo overtuigd en zo positief dat ik dacht, ik wil kijken of dit werkt!

2 weken later een afspraak ingepland, ik woon in de kop van Noord Holland, dus het was wel een reis, maar ja, de wereld rond zeilen ook. Het was in 1 woord fantastisch! Edith is duidelijk, totaal niet zweverig en erg kort door de bocht mag ik wel zeggen. Ze is recht voor z'n raap, draait nergens omheen en geeft duidelijke en echt simpele antwoorden. Echt ongelooflijk hoe simpel het eigenlijk allemaal is. Ik heb een magnifieke sessie gehad, vol energie en vol vertrouwen in mijn droom ben ik weer naar huis gegaan.

En nu is het zover, sinds vorige week ben ik in het bezit van een zeevaardige zeilboot, deze kwam letterlijk uit de lucht vallen, mijn buurman is overleden en ik stond in zijn testament! Ongelooflijk, want zoveel contact hadden wij helemaal niet. Ik werk dit jaar nog uit en begin januari vertrek met mijn zeilboot de wereld rond, want bij de zeilboot zat ook nog een heel leuk bedrag!

Ik sta nog steeds paf en lieve Edith ik ben je zo enorm dankbaar, je had gezegd dat als je denk dat alles mogelijk is dan gebeuren er vanzelf wonderen! Wat ben jij fantastisch! Van elke plaats die ik aan doe stuur ik je een kaartje en misschien wil je eens ergens ter wereld op de koffie komen, je bent meer dan welkom. Dank je wel dat je mij in mijn dromen hebt laten geloven op een manier dat ze ook uitgekomen zijn. Jij gaat de wereld veroveren, daar ben ik van overtuigd!


Lien

20 juni 2018

Op een stoel ga je zitten en niet staan…ik zakte er doorheen en de nacht erna kon ik niet meer overeind komen. Mijn rug zat volledig vast. Alle voorbereidingen voor die zondag, waar ik een grote activiteit had gepland met een vriendin op een beurs , waren niet voor niks geweest, ze kon moeiteloos doen wat we hadden afgesproken wat haar nog meer uitdaagde, omdat het voor haar een soort premiere was. In alle opzichten een les voor alle partijen. En ik..ik mag stil staan en tijd nemen om te kunnen luisteren wat de bedoeling is voor dat moment….Een inzicht wat ook gekomen is na de wandeling en de oefening op het strand met Edith. Wie wil je zijn, wat heb je nodig, wat mag je loslaten. Duidelijk. Mooi inzicht en dan…dan komen de dingen op je pad die je nodig hebt om ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Heel bijzondere ervaring!!! Ik ben er dankbaar voor!!!


Centrum Qi, Petra Selis

8 mei 2018 om 20:25

FB Reactie – Instant manifestation vandaag aan de levende lijve ondervonden.Vanmorgen had in een wandelafspraak met Edith Pieterson Hypnotherapeut en Coach. Een heerlijke zonnige dag om bij te kletsen, ideeën te spuien en te genieten van de zon en het strand van Bresjes. Een idee uitgewisseld en daar energetisch ook direct iets mee gedaan. Edith tekende vanuit haar “heksenopleiding” een maantekening met de bijbehorende elementen in het zand. Na daar een korte tijd intens mee bezig te zijn geweest vervolgen we onze wandeling over het strand. Na een poosje op een terras gezeten te hebben en levenservaringen uitgewisseld te hebben gaan we weer terug richting Qi en krijg ondertussen een zeer interessant telefoontje. En met een interessant telefoontje bedoel ik dus écht interessant!Wat we in de oefening met de wassende en afnemende maan hadden besproken nog geen uur daarvoor manifesteerde zich directHet gaat over tansitie, over samenwerken, over out of the box denken en meer.Op Wikepedia is transitie als volgt omschreven: Een transitie is een structurele verandering die het resultaat is van op elkaar inwerkende en elkaar versterkende ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld economie, cultuur, technologie, instituties en natuur en milieu.Omdat ik behoorlijk verbaasd was heb ik de speaker aangezet en kon Edith meeluisteren……en ze wijst naar beneden.WE STONDEN PRECIES OP DE PLEK WAAR WE EEN UUR DAARVOOR DE TEKENING IN HET ZAND HADDEN GEMAAKT.En dit noemt Edith Pieterson Hypnotherapeut en Coach nu……instant manifestation.Ik geloof in synchroniciteit. Als je op het juiste spoor zit, let dan eens op de tekens die op je pad komen.


Nicole Zoutenbergh

16 april 2018

Ik heb inmiddels 3 SoulKey sessies bij Edith gehad, ik heb echt een metamorfose ondergaan. Een week na de 1ste sessie dacht ik: ‘Dit doe gaat niet meer goedkomen’. Ik sliep onrustig of kon soms helemaal niet slapen. Ik mocht ten alle tijden met Edith contact opnemen en dat heb ik gedaan, zij vertelde mij: Je hebt een SoulKey sessie gehad en die heeft gewoon impact, veel impact. Zeker als je die voor de 1ste keer doet. Je bent in contact geweest met je Ziel en met je Gids, er zijn poorten open gegaan, sommige op een kier en andere helemaal. Dat is er ook de bedoeling van. Je komt er volledig anders door in het leven te staan, dit is ook belangrijk voor persoonlijke en spirituele groei. Zeker met betrekking tot eigenwaarde en zelf liefde.Dat wat er was staat niet meer stevig en ook dat is normaal, je zal merken dat er na de 2de sessie veel meer duidelijkheid en rust ontstaat. Vooral omdat er dan veel meer inzichten komen. Waardoor er een nieuwe positieve nieuwsgierigheid ontstaat. Dit is helemaal waar, na de 2de sessie wer inderdaad alles ander en nu na de 3de sessie zit ik boordevol zelfvertrouwen maar meer nog: Liefde voor mezelf! En wat is dat fantastisch! En wat een inzichten en hoe is mijn leven verandert, ik zie alles nu zo simpel. Waar ik me eerst erg druk over kon maken, bestaat nu niet eens meer. Het is gewoon weg, opgelost en foetsie.Edith is echt fantastisch, ze neemt de tijd, legt de dingen lekker simpel en direct uit! Aan de directheid moest ik eerst een beetje wennen, maar je voelt haar liefde voor alles. Echt prachtig!Dank je wel lieve Edith en misschien volgend jaar voor de 4de sessie, ik ben benieuwd wat die gaat brengen! XX


Kathleen Vervaet

8 maart 2018

FB reactie – Dit is een top vrouw. Begeleid je héél goed. Ben enorm gegroeid door haar en al veel inzichten gekregen. Echt de moeite om het te doen.


Erik van der Vaart

13 oktober 2017

Edith je bent echt bijzonder, ik had al jaren last van oorsuizen en ben overal al geweest, van arts tot homeopaat. Onvoorstelbaar, ik ben 1x bij je geweest en het is volledig weg. Wat een rust!


Marijke de Groot-van Andersen

4 oktober 2017

Ik ben vorige week bij Edith geweest voor een hypnose voor mijn burn-out, ik had er al lang last van. Ook lichamelijk ging het steeds minder. Nu na een week merk ik zoveel verschil.Ik heb meer energie en ben rustiger in mijn hoofd, ook mijn spieren doen minder pijn.Super Edith, echt heel erg bedankt!


Marion Dröge-Verstraeten

27 augustus 2017

FB reactie – Challenge – Doen, werkt echt!


Florina Haan-van Dooijeweert

9 augustus 2017

FB reactie – Leerzame challenge met nuttige technieken! Heb een en ander al kunnen uitproberen en weet nu al dat ik er heel veel aan ga hebben, voor mezelf of voor de mensen in mijn naaste omgeving. Zeker de moeite waard …


Frank de Krijger

9 augustus 2017

FB reactie – Meegedaan aan de challenge. Heel interessant en behulpzaam. Zeker aan te raden!


Henk van Wezel

8 augustus 2017

FB reactie – Wow, nu 7 dagen serieus meegedaan met de Challenge en geen moment spijt van, dit is een echte aanrader ,en ook nog een Super mooie website waardoor ik zeker voor een hypnose sessie een afspraak ga maken.


Annet Pol-van Staveren

8 augustus 2017

FB Reactie – Ik heb meegedaan aan de challenge van 1 aug. Was echt super leuk om te doen!! En het werkt ook echt. Je merkt echt verschil na die 7 dagen. Een aanrader voor iedereen


Henry Korderijnk

3 mei 2017

FB reactie – slaap mp3 – Werkt prima! Lekker slapen…..en…..iedere dag beter voelen!!


Karin Voetje

1 mei 2017

FB reactie – Slaap mp3 – Ben er super blij mee en slaap na lange tijd heerlijk! Echt een aanrader!