Edith Pieterson Hypnotherapeut en Coach

Persoonlijke Coaching
Voor wie is persoonlijke coaching en waar kan een coach je bij helpen?

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een persoonlijke begeleiding om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt.

Vraag jezelf eens af:

Wat stagneert jou momenteel? Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, gevoelens van angst, depressie, conflicten thuis of op je werk, pijn, verdriet of een tekort aan energie. Het kan zelfs ook zo zijn dat er geen duidelijke aanleiding is. Misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel, en kun je zelf niet aangeven wat de oorzaak hiervan is of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag?

Samen met mij onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. We kijken samen op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Ik help jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen. Het is helend voor je karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is blokkades op te heffen en de weg vrij te maken om volledig jezelf te kunnen zijn. Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.

Hoe kan ik helpen?

Door middel van coaching gesprekken kan ik je helpen om hier verandering in aan te brengen. Het aanboren en mobiliseren van innerlijke kwaliteiten, talenten als zelfvertrouwen, innerlijke rust, strategie ontwikkeling, discipline eigenwaarde en stellen van doelen, behoren tot de mogelijkheden. Wanneer het nodig is om een hypnose sessie toe te passen, gaan we hier natuurlijk gebruik van maken.

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Ik help je om jouw doelen te bereiken.

Het traject van persoonlijke coaching helpt jou hierdoor heen!

Persoonlijke coaching is voor iedereen geschikt. Ook voor jou. Wil jij samen een coachtraject starten met mij als coach of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of persoonlijke coaching iets voor je is.

Extra informatie over een persoonlijk coaching abonnement:

  • Een persoonlijk coaching abonnement is uitsluitend af te sluiten voor een minimale periode van 3 maanden.

  • Het abonnement bestaat uit maandelijks één coaching gesprek van 1 tot 1,5 uur en telefonisch contact op de momenten dat er behoefte aan is.

  • Enkele hypnose sessies, dit gaat in nader overleg.

  • Het persoonlijk coaching abonnement is maatwerk en heeft een afwijkende prijs, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een prijsopgave.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.